Een negatief innerlijk dialoog, hoe stop ik dat?

innerlijke criticius coach coaching

Het innerlijk gevecht met onszelf is het grootste gevecht dat we hebben. De diepe onbewuste overtuiging van onwaardigheid is een innerlijke stem geworden die, als een Mart Smeets, de hele dag over je schouder jouw leven negatief becommentarieerd. De hele dag bombardeer je jezelf met onbewuste stressvolle gedachten. Een energie slurpende bezigheid, die inherent onveilig is voor het lijf. Een innerlijk dialoog wat je nooit gaat winnen.

Lees meer: Een negatief innerlijk dialoog, hoe stop ik dat?

Hoe kunnen vrouwen meer ontspannen?

stress

 

De media presenteerden het als groot nieuws: Vrouwen hebben even veel vrije tijd als mannen, maar ervaren meer stress. Dat blijkt uit cijfers van het Sociaal Cultureel Planbureau. Het is waar. Vrouwen zijn ook nog eens twee keer zo kwetsbaar voor een angststoornis en depressie als mannen. Hoe komt dat, en hoe kunnen vrouwen nu eens echt van onnodige stress afraken?

Lees meer: Hoe kunnen vrouwen meer ontspannen?

We zijn allemaal kwetsbaar

De kracht van kwetsbaarheid

 

We zijn allemaall kwetsbaar, daarvoor zijn we mens.

Kwetsbaarheid is onzekerheid, risico's nemen en emotionele blootstelling. Zolang je leeft en relaties hebt, ben je kwetsbaar.
En toch is het blijkbaar heel erg moeilijk om kwetsbaar te zijn. We lopen liever niet het risico afgewezen te worden of te falen. We verschuilen ons liever achter effectieve mechanismen die onze kwetsbaarheid beschermen. Deze mechanismen voorkomen echter dat je jezelf kan zijn en je gevoel volgt. Het beperkt je om vrij en authentiek te leven, gebruik te maken van je talenten en met heel je hart lief te hebben.

Lees meer: We zijn allemaal kwetsbaar

Waar sta jij in je ontwikkeling?

Succesladder Wanneer staat de leider in je op

 

5 vragen om te testen waar jij staat in je persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt niet uitleggen hoe een appel proeft. Om dat te weten moet je je tanden erin zetten. Zo is het ook met persoonlijke ontwikkeling. Dat leer je niet uit een boekje en ook niet doordat iemand anders verteld hoe het zit. Je leert het alleen door te doen.

Lees meer: Waar sta jij in je ontwikkeling?

Hoe motiveer ik mijzelf

Door actie te nemen krijg je vanzelf meer motivatie. Bepaal wel eerst of je het echt wilt doen. Het ideale moment is vandaag. Bepaal wat je wilt en neem de eerste stap. Beloon jezelf voor elke inspanning. Alleen vandaag telt. Maak je niet druk om de lange termijn.

Lees meer: Hoe motiveer ik mijzelf

 Linda Brand Coaching 3

Tijdens de sessies wordt de RIVM richtlijn van 1,5 meter afstand in acht genomen.

Als Personal coach, Business coach en Team coach schep ik (rand)voorwaarden waaronder veranderingsprocessen op gang kunnen komen. Door mijn achtergrond als therapeut en mijn sterk ontwikkelde intuïtie, ben ik in staat om snel tot de kern te komen. Dit kan soms confronterend zijn maar is altijd liefdevol en inspirerend. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als coach en heb inmiddels honderden individuen en vele teams geholpen om weer in hun kracht te staan. 


Onzekerheid en stress door Corona crisis.

We leven in een onzekere tijd, dit geeft veel angst, machteloosheid en stress die ervoor zorgen dat je blokkeerd.
Om de levensstroom weer op gang te brengen help ik je graag je onzekerheid te transformeren naar autonome kracht.
Een kort maar intensief coaching traject van 6 sessies is al voldoende om dit te bereiken.

Juist deze unieke tijd biedt je de mogelijkheid om dichter bij jezelf te komen en oude overtuigingen los te laten.
Ben je toe aan daadwerkelijke verandering bel me dan voor een vrijblijvend gesprek.  0640974502