top of page
Business coaching

 Coaching voor ondernemers en professionals

Maak als professional meer impact

Ben jij die hardwerkende ondernemer maar bereik je niet genoeg klanten? Heb jij een positie van leiderschap in een organisatie en zou je meer impact  willen hebben? Uiteraard wil je ieder jaar je bedrijf zien groeien en zichtbaar zijn op professioneel vlak. 

Toch kunnen bepaalde onbewuste overtuigingen, angsten, weerstanden of een gevoel van het verlies van zelfvertrouwen ervoor zorgen dat succes uitblijft. Alle veranderingen in de buitenwereld en in je bedrijf beginnen met een verandering in jezelf. Als ervaren coach help ik je inzicht te krijgen in belemmerende dynamieken om zo weer beweging te creëren.

Management en executive coaching

Radicale verandering begint met zelfkennis. De manier waarop jij als mens in een organisatie of bedrijf staat, is bepalend voor jouw succes en die van de onderneming. Systemisch coachen richt zich op zelfkennis en bewustwording. Het helpt je om dieper in jezelf te kijken, patronen te identificeren en beter te begrijpen hoe jouw persoonlijke geschiedenis je  leiderschapsstijl beïnvloedt. Dit bevordert een meer genuanceerde benadering van leiderschap. 

De opvoeding, het gezin waarin je geboren bent maar ook de organisatie waarbinnen je werkt of je sociale omgeving en relaties hebben een directe invloed op wie jij bent als professional, op jouw keuzes en ook op jouw successen. Systemische coaching legt de nadruk op de complexiteit van menselijke relaties en interacties. Dit leidt tot het bewustzijn van de impact van jouw gedrag op anderen en de mate waarin je in staat bent om effectieve en empathische relaties op te bouwen, wat bijdraagt aan een gezondere werkomgeving.
De bereidheid om je eigen schaduwkanten en verborgen overtuigingen onder ogen te zien, vergroot je daadkracht en vertrouwen om te inspireren, creëren en doelen te bereiken.

Systemisch executive coaching kan bijdragen aan 

1/

Authentiek leiderschap ontwikkelen

3/

Harmonie in team- en organisatiedynamiek

2/

Diepgaande zelfreflectie en zelfbewustzijn

4/

Dieper begrip van menselijke interacties

WIL JE MEER WETEN OVER EXECUTIVE COACHING?
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS KENNISMAKING.

bottom of page