top of page
Linda Brand Coaching

Personal / life coaching waarbij je snel tot de kern komt

Haal meer uit je persoonlijk leven

Herken je het gevoel dat je vastzit in je leven?  Je wilt vooruit maar dat lukt niet, je blijft hangen in oude patronen en het ontbreekt je aan inzicht om dingen te veranderen. Je neemt je werk te veel mee naar huis of je hebt net iets te vaak het gevoel dat je niet gewaardeerd wordt.  Je hebt moeite om je eigen ruimte in te nemen of je zit tegen een burn-out aan. Je loopt privé of op je werk tegen dingen aan wat zorgt voor spanningen. Je bent op zoek naar rust en verbinding en bent bereidt een aantal radicale veranderingen door te voeren.

Als ervaren coach help ik je om in het hier en nu te kijken naar je innerlijke (denk-)proces, zonder oordeel.  Een belangrijk onderdeel van systemisch coaching is de 1 op 1 familie opstelling met behulp van vloerankers. Door het positioneren van de vloerankers krijg je inzicht in de verborgen dynamiek, onuitgesproken patronen en verstrikkingen binnen het familiesysteem. Het kan onverwachte en diepgaande inzichten bieden in onderliggende oorzaken van bepaalde gedragspatronen, blokkades of herhalende situaties in je leven.
We gebruiken deze informatie om je los te maken uit negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen.  Het uiteindelijke doel is je leven (zakelijk en persoonlijk) naar een hoger niveau te tillen met veel aandacht voor humor, zingeving en plezier.

Systemisch coaching

Systemisch coachen is een diepgaande methode die de kern van jouw vraagstuk blootlegt en laat zien welke onbewuste overtuigingen en verstrengelingen er spelen. Bij deze vorm van coachen wordt er niet alleen naar jou als individu, maar ook naar jou als onderdeel van een familie of organisatie gekeken om te kunnen achterhalen waarom je doet wat je doet en dit te helen. 

Het geeft met name inzicht in de niet (direct) zichtbare relaties, spanningen en verstoorde verhoudingen tussen familieleden en/of collega’s. Deze coaching techniek kan je helpen om problemen, waarvan de oorzaak onduidelijk is, aan te pakken.

Systemisch coachen kan bijdragen aan 

1/

Het identificeren en begrijpen van belemmerende patronen

3/

Het verkrijgen van helderheid over persoonlijke relaties en emoties.

2/

Het vinden van meer balans en harmonie

4/

Het bevorderen van persoonlijke groei en heling.

BEN JE TOE AAN ECHTE VERANDERING, MAAK DAN EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS KENNISMAKING.

bottom of page