top of page
Linda Brand Coaching

Personal coaching waarbij je snel tot de kern komt

Haal meer uit je leven

Herken je het gevoel dat je vast zit in je leven? Het gevoel dat je niet alles uit je carrière haalt, werk en privé niet meer in balans zijn of je voelt je machteloos en leeg van binnen? Je hebt moeite om je eigen ruimte in te nemen of je zit tegen een burn-out aan? Je loopt tegen dingen aan of je krijgt feedback uit je omgeving die je niet helemaal goed kan plaatsen.

Als ervaren coach help ik je om in het hier-nu te durven kijken naar je innerlijke (denk-) proces, zonder oordeel. Hierdoor krijg je inzicht waarom je vastzit, dit heeft vaak te maken met 

onbewuste patronen en belemmerende overtuigingen. Je komt los uit negatieve repeterende gedachten en stelt jezelf open voor nieuwe inzichten en handelt hiernaar. Het uiteindelijke doel is jou te helpen je leven (zakelijk en persoonlijk) naar een hoger niveau te tillen met veel aandacht voor humor, zingeving en plezier.

Systemisch personal coaching

Systemisch coachen is een diepgaande coaching methode die de kern van jouw vraagstuk blootlegt en laat zien welke onbewuste overtuigingen en verstrengelingen er spelen. Bij deze vorm van coachen wordt er niet alleen naar jou als individu, maar ook naar jou als onderdeel van een familie en/of organisatiesysteem gekeken om te kunnen achterhalen waarom je doet wat je doet en dit te helen. 

Het geeft met name inzicht in de niet (direct) zichtbare relaties, spanningen en verstoorde verhoudingen tussen familieleden en/of collega’s. Deze 'extra informatie' kan je helpen om problemen, waarvan de oorzaak moeilijk te achterhalen is, aan te pakken.

Systemisch coachen kenmerkt zich door een proces van

1/

Ontdekken

3/

Zien en verbeelden

2/

Voelen

4/

Doen

BEN JE TOE AAN ECHTE VERANDERING, MAAK DAN EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS KENNISMAKING.

bottom of page